100% bionedbrydelige kaffekapsler
Uden binding og tilpasset dit forbrug
Fri fragt og levering

Om os

Starten på det hele

Jeg har altid været glad for kaffe, både den hurtige kop hver morgen til at komme i gang, og den mere delikate kop kaffe på den lokale cafe, man kunne sidde og nyde. 

I foråret 2016 købte jeg en Nespresso* maskine, da jeg ville forkæle mig selv og min familie med en god kop kaffe i hjemmet. Man står så der med en lækker kaffemaskine og skal vælge mellem en god, men også meget dyr kop kaffe, eller vælge den billigere fra supermarkederne, som ofte mangler en del smag .

PRØV FOR 29,00 KR.

Du kender os fra

Den grønne kaffe mission

Samtidig stod jeg efter hver kop kaffe og kunne ikke helt finde ud af hvad man skulle gøre med de tomme kapsler. Enten står man med en lille bunke Aluminium i hånden, eller en plastik kapsel som stadigvæk har Aluminium i toppen og bunden - skal det så skæres af før man smider det i skraldespanden? Eftersom at det var svært at finde et bedre alternativ, besluttede jeg at så måtte vi jo gøre det selv. 

Nogle år efter, var vi klar med vores første kaffekapsel. 100% plantebaseret både kapsel og låg, virker til alle Nespresso maskiner, med lokalt dansk-ristet kaffe - og vigtigste for mig, billig! Vi har nemlig valgt at SPRINGE en mellemmand over ved selv at køre produktionen. Jeg håber at mange vil få glæde af vores grønnere løsning.
PRØV FOR 29,00 KR.

20 kaffekapsler for 29 kr.

Uden binding og (nok) Danmarks mest fleksible medlemskab

SEO-overskrift om Biokapslen

Jeg har altid været glad for kaffe, både den hurtige kop hver morgen til at komme i gang, og den mere delikate kop kaffe på den lokale cafe, man kunne sidde og nyde. 

I foråret 2016 købte jeg en Nespresso* maskine, da jeg ville forkæle mig selv og min familie med en god kop kaffe i hjemmet. Man står så der med en lækker kaffemaskine og skal vælge mellem en god, men også meget dyr kop kaffe, eller vælge den billigere fra supermarkederne, som ofte mangler en del smag .
Fx se mere om Abonnement
Jeg har altid været glad for kaffe, både den hurtige kop hver morgen til at komme i gang, og den mere delikate kop kaffe på den lokale cafe, man kunne sidde og nyde. 

I foråret 2016 købte jeg en Nespresso* maskine, da jeg ville forkæle mig selv og min familie med en god kop kaffe i hjemmet. Man står så der med en lækker kaffemaskine og skal vælge mellem en god, men også meget dyr kop kaffe, eller vælge den billigere fra supermarkederne, som ofte mangler en del smag .
SEO-overskrift om kaffe
Jeg har altid været glad for kaffe, både den hurtige kop hver morgen til at komme i gang, og den mere delikate kop kaffe på den lokale cafe, man kunne sidde og nyde. 

I foråret 2016 købte jeg en Nespresso* maskine, da jeg ville forkæle mig selv og min familie med en god kop kaffe i hjemmet. Man står så der med en lækker kaffemaskine og skal vælge mellem en god, men også meget dyr kop kaffe, eller vælge den billigere fra supermarkederne, som ofte mangler en del smag .
Jeg har altid været glad for kaffe, både den hurtige kop hver morgen til at komme i gang, og den mere delikate kop kaffe på den lokale cafe, man kunne sidde og nyde. 

I foråret 2016 købte jeg en Nespresso* maskine, da jeg ville forkæle mig selv og min familie med en god kop kaffe i hjemmet. Man står så der med en lækker kaffemaskine og skal vælge mellem en god, men også meget dyr kop kaffe, eller vælge den billigere fra supermarkederne, som ofte mangler en del smag .
PRØV FOR 29,00 kr.
Jeg har altid været glad for kaffe, både den hurtige kop hver morgen til at komme i gang, og den mere delikate kop kaffe på den lokale cafe, man kunne sidde og nyde. 

I foråret 2016 købte jeg en Nespresso* maskine, da jeg ville forkæle mig selv og min familie med en god kop kaffe i hjemmet. Man står så der med en lækker kaffemaskine og skal vælge mellem en god, men også meget dyr kop kaffe, eller vælge den billigere fra supermarkederne, som ofte mangler en del smag .

Nok Danmarks bedste kaffekapsel

Grøn løsning
En kapsel lavet på plantefibre, uden brug af plastik og aluminium

Kaffen
Vores kaffe er unikt udvalgt og ristet lokalt, på små danske risterier

Spar penge
Vores medlemmer sparer op imod 2000 kroner om året, i forhold til mærkebrands

Ingen binding
Opsig, sæt på pause eller ændre dit medlemskab som det passer til dine behov.
LÆS MERE OM VORES MEDLEMSSKAB

#Biokapslen

Du kender os fra

Kundeservice

hej@biokapslen.dk
+45 40 35 65 45
Alle hverdage 10:30 - 13:30


Industrivej 12
7430 Ikast

Følg os

DK Nespresso® er et varemærke som ejes af en tredjepart som ikke har noget at gøre med Biokapslen.dk
Copyright 2021 © Biokapslen.
Biokapslen.dk - CVR 44241595
envelopecartphonemap-markerleafearthunlinkcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram