100% bionedbrydelig kaffekapsler leveret lige til døren

Kaffen

DE BEDSTE DANSK RISTET BØNNER

Blend Mellemristet

Espresso kaffen har vores kafferister selv udviklet. Espressoen giver et stort cream på toppen og har en lav syrlighed, en god kompleks smag med fyldige nuancer af tropisk frugt.


INTENSITET

Prøv nu

BLEND MØRKRISTET

Klassisk italiensk ristning, hvor fokus er på fyldighed. Denne espresso fungerer godt med mælk og er for dem, som ønsker en kraftig smag.


INTENSITET

Prøv nu

Morgenkaffen

Dette blend består af udvalgte bønner fra Syd- og Mellemamerika. Det er et blend der får selv de meste søvnige øjne til at åbne sig. Med et højt indhold af koffein, er det en rigtig morgenkaffe der vil sparke dagen i gang. Kaffen har tunge, mørke noter og en bittersød smag.


INTENSITET

Prøv nu

Guatemala Rainforest Alliance

Guatemala-kaffen er en højlandskaffe, som har en god fyldighed og en lang eftersmag af chokolade med en lav syrlighed.


INTENSITET

Prøv nu

Koffeinfri Colombia

Colombia koffeinfri Kaffe produceres vha. CO2 proces, som fjerner koffeinen fra kaffen, uden brug af kemikalier. Dette er derfor den “grønneste” måde at lave koffeinfri kaffe på. Bønnerne er Arabica. Kaffen har en fyldig, blød, rund og frisk eftersmag.


INTENSITET

Prøv nu

Colombia Øko

Denne kaffe er dyrket i højlandet omkring Andesbjergene. Terrænet er stejlt med mange små mikroklimaer, som er særdeles velegnet til kaffedyrkning. De modne bær bliver håndplukket og vasket, inden de bliver tørret og eksporteret. Kaffen er klassisk med noter af modne appelsiner og chokolade.


INTENSITET

Prøv nu

PRØV VORES EGENPRODUCERET KAFFEKAPSLER I DAGStart i dag