100% bionedbrydelige kaffekapsler
Uden binding og tilpasset dit forbrug
Fri fragt og levering

Hvorfor på abonnement?

Espresso Crema
Blend Mørkristet
Espresso Crema
Blend Mellemristet
Espresso Crema
Blend Mellemristet
Morgenkaffen
Koffeinfri Colombia
Colombia Øko

Du kender os fra

Kapsler på abonnemnet

Kaffekapsler er blevet en populær måde at brygge kaffe på, men ikke alle kapsler er lige gode for miljøet. Hos Biokapslen tror vi på bæredygtighed, og ønsker at tilbyde vores kunder en mere miljøvenlig og bæredygtig mulighed for at nyde deres kaffekapsler.

Abonnementet giver en fleksibilitet, og som kunde hos Biokapslen har man mulighed for at kunne personalisere sit kaffeforbrug efter behov samtidig med at man aldrig skal risikere at løbe tør for kaffe igen.

Derfor tilbyder vi kun vores komposterbare kaffekapsler på abonnement.

Bæredygtighed til en overkommelig pris

Vi vil gerne kunne tilbyde bæredygtige og grønne kapsler til alle uden at øge prisen. Derfor har vi valgt kun at tilbyde vores kapsler på abonnement. Således sikrer vi en overkommenlig pris for vores kunder, uden at skulle øge prisen.

Imidlertid kan prisen i sig selv være svær at holde nede, da selve råmaterialet til kapslen koster 200-300% mere end aluminium og almindelig plastik.

Vi har alligevel den overbevisning, at bæredygtighed ikke behøver at være dyrere, og vi ønsker derfor at kunne tilbyde vores kunder et miljøvenlig alternativ til aluminium- og plastikkapsler til en konkurrencedygtig pris.

Lokal forankring og produktion

Vi mener, det er vigtigt at understøtte lokal produktion og danske arbejdspladser, og derfor er der også handling bag vores ord.

Vi rister vores kaffe lokalt på Fyn, og har egen lokal produktion til påfyldning af kapslerne.

Den lokale forankring betyder at vi altid kan sikre, at kvaliteten lever op til vores krav. På den anden side betyder dette også, at vi bl.a. har højere udgifter til danske lønninger og lokaler, end hvis produktionen var i udlandet.

Ved at tilbyde kaffekapsler på abonnement til vores kunder, kan vi fortsat være med til at skabe danske arbejdspladser og understøtte den lokale økonomi - og vi tror på, at det er den rigtige ting at gøre.

20 kaffekapsler for 29 kr.

Uden binding og (nok) Danmarks mest fleksible medlemskab

Bæredygtighed er vores prioritet

Bæredygtighed er vores højeste prioritet og primære fokus. Vi tror, at vores kunder vil vælge et mere miljøvenligt alternativ, hvis det er tilgængeligt til et overkommelig eller sammenligning pris.

Vores kapsler er komposterbare og nedbrydes naturligt i miljøet. Hvilket betyder, at de ikke efterlader skadeligt affald eller biprodukter der ender i naturen. Samtidigt har vores kapsler et lavere CO2-aftryk når de produceres, og de består ikke af materialer som aluminium og almindeligt plastik, som skal udvindes af jorden.

Vi bruger korn til vores kapsler, som kan dykres igen, og igen, og igen…
PRØV FOR 29,00 kr.

Nok Danmarks bedste kaffekapsel

Grøn løsning
En kapsel lavet på plantefibre, uden brug af plastik og aluminium

Kaffen
Vores kaffe er unikt udvalgt og ristet lokalt, på små danske risterier

Spar penge
Vores medlemmer sparer op imod 2000 kroner om året, i forhold til mærkebrands

Ingen binding
Opsig, sæt på pause eller ændre dit medlemskab som det passer til dine behov.
LÆS MERE OM VORES MEDLEMSSKAB

#Biokapslen

Du kender os fra

Kundeservice

hej@biokapslen.dk
+45 40 35 65 45
Alle hverdage 10:30 - 13:30


Industrivej 12
7430 Ikast

Følg os

DK Nespresso® er et varemærke som ejes af en tredjepart som ikke har noget at gøre med Biokapslen.dk
Copyright 2021 © Biokapslen.
Biokapslen.dk - CVR 44241595
envelopecartphonemap-markerleafearthunlinkcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram